Cocuk Masalları

Wiki Article



Bir varmış bir yokmuş önceki çağ ortamında kalbur saman içre develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanın derinliklerinde bir kükremek…

Masallar el aracılığıyla yaratılan, kuşaktan kuşağabey mevrut ve basitgiysiü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanılamamlanabilir. Kategorimizde en popüler ve dörtköşe masallar mevzi almaktadır. Masallar umumi olarak aba ve baba aracılığıyla çocukların uyuması derunin okunur.

Aldanmaz âdem hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda yaşamakta olan bir kurt koca varmış. Aldanmaz eş herkesten ırak evetşamakta ve insanoğluın ona mazarrat vereceğinden korkmaktaymış. Seneler önce kötü kalpli bir cadı tarafından lanetlenen aldanmaz koca zamanında…

Buna sinirlenen sinek arslanın canipına gitmiş. Arslan bir ağdağn dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral olduğunu argüman etmiş. Aslanı sinir edince arslan sineğe pençe sallamış. Fakat ıskalayınca sinek elan da meslekmaya çıbanlamış.

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bilmiş olduğu karakterde esasta köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu tabiat çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak karşıtmıza çıkmaktadır.

Masallar kategorimizde sitemizin hevesli editörleri tarafından uzun saatler boyunca incelenip süzgeçten geçirildikten sonra oluşturulan ve yayınlanan masallarımız bulunmaktadır.

Aslanı dinlenirken rahatsız etmeye serlamış. Ben ormanlar kralı sivrisinek, sen kendini kral zannederken aslında bana itaat etmelisin,

Keloğlan masalları içerisinde belde düz temel ıra keloğlan olmaktadır. Türk mitolojisinde, masal ve fıkralara bahis olmuş bir saçsız masal erı olan keloğlan ve rüfekaının başından güzeşte olaylar bu masallarda anlatılmaktadır.

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak kazalamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine hüküm mevdutir. Kendini savunamayacak olan papa böylece yargılanmış olup daha sonra Tibet Nehri’ne atılıtır.

Bu hakları ihlal eden zevat, 5846 skorlı Düşün ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 skorlı Türk Ceza Kanununda arsa düz hukuki ve cezai yapmış oldurımlara basıcı olurlar.

Bir varmış bir yokmuş, evvel vakit süresince kalbur saman içre bir arada yaşayan leylek grubu varmış. Her sene havalar soğuduğunda…

Aynı zamanda salt ailenin kazandığı paranın bileğil kendilerinin iş vererek kazanmıştırkları paranın da değerini bilmek önemlidir. Bu nedenle ebeveynlerin bu konuda çocuklarına bu hikayeyi kesinlikle okutması ve üzerinde düşünmelerini sağlamlaması önemli bir kazanım olacaktır.

Bir varmış bir yokmuş, önce dönem süresince kalbur saman ortamında ırak diyarların birinde buzullarda yaşayan bir penguen varmış. Bu penguenin…

İyilik perisi, Çok uzak diyarlarda her insana arkalama etmek talip ve arkalama ettiğinde memnun olan bir peri yaşarmış. bu periye kâinat iyilik yapmayı sevdiğinden iyilik perisi niteleyerek seslendirmiş. İyilik perisi kimin yardıma ihtiyacı var ise hoppadak cihetına masraf…

Bundan daha çok sıkıca iyicelan kurbağa sen kimsin de kral oluyorsun, demiş. Bu yeşillikler derunindeki ormana hükmedebilecek bir kral var ise o da aslandır demiş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page